Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Bijzondere gasten

Rembrandt Sutorius spreker bij Jaarbijeenkomst Bouwstenen voor SociaalArtis wil net als veel gemeenten, scholen etc. het goede voorbeeld geven als het gaat om energie en klimaat. Directeur Rembrandt Sutorius kan daar inspirerend over vertellen. Kom 4 december luisteren.

 

Dan spreekt hij tijdens de jaarbijeenkomst van Bouwstenen in het WTC in Rotterdam. 

Voorbeeldfunctie

Onder leiding van Sutorius is Artis volop bezig met het verduurzamen van de dierentuin. Het gaat om meer dan 50, vaak monumentale panden voor uiteenlopende gebruikers met elk hun eigen wensen. Want ook de apen willen er in de toekomst warmpjes bij zitten. Wat is zijn drive en hoe geeft hij leiding aan de voorbeeldfunctie van Artis?

Jonge leiders

Sutorius (36) is de jongste directeur die Artis ooit heeft gehad. Recent was hij te horen in het NOS-radioprogramma Met het Oog Op Morgen over jonge leiders. Ook verscheen er recent een artikel over de verduurzaming van Artis in F-Facts.

Praktische kant

Voor wie meer wil weten over de praktische aanpak van de verduurzaming bij Artis organiseren we een deelsessie tijdens de Jaarbijeenkomst. Sutorius zal in het plenaire deel vooral vertellen wat hem ertoe drijft.   

Wat kunt u verder verwachten?

  • Ontmoetingen met meer bijzondere gasten;
  • Presentatie nieuwe ontwikkelingen onder andere rond voorzieningen, informatiemanagement, duurzame en slimme vastgoedsturing en vastgoedmanagement;
  • Verdieping in de parallelsessies;
  • Praktische houvast.

 

 

Aanmelden Jaarbijeenkomst Bouwstenen voor SociaalAanmelden

Voor meer informatie gaat u naar www.bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst.

 

U kunt zich hier aanmelden; tot 1 oktober 2018 met een vroegboekkorting. Of sluit u aan bij Bouwstenen en ontvang een vrijkaart.

 

Voor vragen over de Jaarbijeenkomst kunt u ons bereiken via 033-2584337 of portal@bouwstenen.nl.

 

 

Meer informatie

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner