Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Op de zeepkist!

NetwerkenHeeft u een droom, groot of klein, en zoekt u medestanders om deze droom verder te brengen? Beklim dan 30 november de zeepkist en help elkaar vooruit.

 

Misschien vindt u langs deze weg iemand met wie u samen op kunt trekken om uw droom te verwezenlijken. En misschien zijn dat er zoveel dat uw punt een plekje krijgt in één van de Bouwstenen-netwerken of op de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2018; de samenwerkingsagenda van partijen in het veld en tevens het werkbriefje van Bouwstenen. 

 

Agenda in de steigers
In principe staat de Bouwstenen-agenda op 30 november 2017 al aardig in de steigers. Partners hebben hun punten dan al in kunnen brengen. Maar door uw oproep en betrokkenheid, kunt u die Agenda nog een zetje in uw richting geven. 

 

Speakers corner
Dat kan op de kennismarkt tijdens de Najaarsbijeenkomst. Er staat daar een klein podium, naar het concept van de ‘Speakers Corner’ in Londen.

 

Recht uit het hart

Het spreekt voor zich dat de boodschap geen commercieel praatje moet zijn, maar een oproep die 'recht uit het hart komt' en aansluit bij vraagstukken die spelen in het werkveld. Iedereen die wil krijgt maximaal 5 minuten.

 

Pak uw moment

Er zijn drie zeepkistmomenten; voor de start van het programma, tijdens de koffie en tijdens de lunch, die daar ook worden geserveerd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk om meerdere momenten te pakken.

 

 

 

 

Ook een punt?

Heeft u ook een punt voor de Agenda of wilt u uw punt extra aanzetten. Pak dan uw 5 minuten op de zeepkist. U kunt zich hier aanmelden.

 

De Najaarsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 november 2017. Nog niet aangemeld? Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan. Kijk hier  wie er ook zijn.

 

 

 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner