Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Veel gasten en nieuws

Aanmelden Jaarbijeenkomst Bouwstenen voor Sociaal

We verwachten 4 december 2018 meer dan 300 gasten. Er is veel nieuws en iedereen krijgt de resultaten van onze gezamenlijke ontwikkelwerk mee naar huis. Zie hier de previews.

 

De publicaties die iedereen mee krijgt, liggen bij de drukker. Het scholenkwartet hebben we al een tijdje in huis en wordt goed gebruikt voor de tour die we samen met de gemeente Rotterdam door Nederland maken om te zoeken naar aanhaakpunten voor schoolgebouwen voor de toekomst.

Overzicht publicaties

In Control 2018 In Control is onze jaarlijkse uitgave over data en informatiemanagement voor vastgoedsturing en vastgoedbeheer, inclusief een vergelijking van informatiesystemen. Dit jaar met focus op duurzaam en slim en met een overzicht van energiebeheersystemen. Diverse leveranciers zijn op de kennismarkt te vinden. Klik op de cover voor een sneak preview.
 Schoolfacilities - december 2018 Deze uitgave van Schoolfacilities is gewijd aan het verduurzamen van onderwijsgebouwen. Met o.a. een interview met Rembrandt Sutorius (directeur Artis), een artikel over duurzaamheid bij Avans Hogeschool en praktijkervaringen met warmte & koude-opslag, infrarood panelen en zonne-energie. Klik op de cover voor de inhoudsopgave.
Scholenkwartet

Het scholenkwartet is gebaseerd op de gedachte dat niet iedere school hetzelfde is en er dus ook niet hetzelfde uit hoeft te zien. Doel van het spel is het gesprek over de school van de toekomst te faciliteren. Dat gesprek vindt ook plaats tijdens één van de sessies tijdens de jaarbijeenkomst. 

 Recepten voor hergebruik - 2018 Bouwstenen heeft samen met het H-team en met steun van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, vijf recepten voor hergebruik van maatschappelijk vastgoed ontwikkeld. In één van de sessies wordt hier dieper op ingegaan.  

 

Resultaten enquête

Tijdens de Jaarbijeenkomst delen we ook de uitkomsten van de VNG/Bouwstenen-enquête, die al door 94 gemeenten is ingevuld, en de resultaten van de enquete onder VO-scholen die net van start is gegaan. De hoofdlijnen presenteren we in het plenaire deel van het programma. Tijdens diverse sessies zoomen we er dieper op in en is er ook veel ander nieuws te halen en te delen.  

 

 

Yes you canMeedoen?

U kunt meedoen met:

En we zien u graag op onze Jaarbijeenkoms op 4 december 2018. Aanmelden kan via www.bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst.  

 

 

Meer info

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner