Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Verduurzaming VO-scholen

OnderwijshuisvestingDe VO-raad heeft samen met Bouwstenen een korte vragenlijst voor scholen opgesteld over de verduurzaming van hun huisvesting en hun ondersteuningsbehoefte daarbij.

 

De vragen geven een beeld van waar VO-scholen op dit moment staan. De invullers krijgen de resultaten in een overzichtelijk rapport retour. Zo kunnen zij de situatie van de eigen school vergelijken met die van andere scholen in het voortgezet onderwijs.

Inhoud vragenlijst

De vragen gaan over de kwaliteit van de gebouwen, de getroffen duurzaamheidsmaatregelen, de financiering daarvan, personeel en organisatie en de ondersteuningsbehoefte. 

15 minuten van uw tijd

Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 15 minuten. In de landelijke resultaten zullen individuele scholen niet herkenbaar zijn. Na het beantwoorden van de vragen kunt u ons toestemming geven de antwoorden al dan niet met anderen te delen.

Bespreking eerste resultaten

Fijn als u de enquete vóór 26 november 2018 invult. Dan kunnen we de éérste resultaten bespreken tijdens de Jaarbijeenkomst van Bouwstenen, met óók een aantrekkelijk programma voor scholen. De VO-raad is er die dag ook bij, evenals diverse scholen die bij Bouwstenen zijn aangesloten.  

 

 

Yes you canMeedoen?

Via deze link kunt u de vragenlijst invullen. 

 

En hier ziet u het programma voor de Jaarbijeenkomst en de mogelijkheid u aan te melden. 

 

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner