Bouwstenen voor Sociaal


Mfakaart button

Noteer alvast: 4 december

Bouwstenen voor SociaalU kunt zich nu al inschrijven voor onze jaarbijeenkomst op 4 december. Een dag vol informatie, inspiratie en interessante gasten.

 

Net als voorgaande jaren delen we die dag de laatste nieuwtjes en resultaten van ons ontwikkelwerk en voegen we ook weer wat toe. Onderwerpen als duurzaamheid, goed gebruik, informatiemanagement, personeel & organisatie rond professioneel management van publieke voorzieningen en vastgoed komen ruimschoots aan bod. Altijd met de blik op de bedoeling en gericht op goede besluiten. Zie ook de (samenwerkings-) Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2018. 

Bijzondere gasten

Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2018

Namen kunnen we nog niet verklappen, maar we zijn in gesprek met een aantal verrassende sprekers die goed bekend zijn met accommodaties voor bijzondere gasten, een zeer gevarieerde portefeuille en een gebiedsgerichte aanpak. Net wat we nodig hebben in deze tijd. Daarnaast ontmoet u tal van collega's en andere bezoekers die u meenemen in de resultaten van hun zoektocht naar de volgende stap in het vastgoed- en facility management in publieke voorzieningen.

Vroegboekkorting

Komende maanden vullen we het programma voor 4 december 2018 verder in en gaan we concreet aan de slag met de publicaties die u op die dag mee naar huis krijgt. U kunt zich echter nu al aanmelden; gratis als u lid van het netwerk bent of met een aantrekkelijke vroegboekkorting.

 

 

  Aanmelden jaarbijeenkomst

Komt u ook?

U kunt zich hier aanmelden voor de Bouwstenen-jaarbijeenkomst op 4 december 2018 (waarschijnlijk in Rotterdam).

 

 

Meer informatie

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner