Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Beleid en Vastgoed

Dit netwerk bestaat uit gemeenten die vanuit de brede context (integraal) en vanuit een beleidsinhoudelijke insteek naar accommodaties en vastgoed kijken. 

 

Wie doen er mee?

Medewerkers van gemeenten: vooral vanuit de beleidsafdelingen. Deelnemende gemeenten zijn o.a. Utrecht, Delft, Nijmegen, Bronckhorst, De Ronde Venen, Dronten, Midden Groningen en Medemblik.     

 

Doel

  • uitwisselen kennis en ervaring;
  • samen op zoek naar de volgende stap. 

 

Hoe werkt het?

Deelnemers helpen elkaar vooruit via intercollegiaal contact en weten elkaar te vinden per mail, telefoon, LinkedIn of tijdens bijeenkomsten. 

 

Voor en achter de schermen worden thema's uitgediept en verder gebracht; samen met Bouwstenen, andere mensen uit het Bouwstenen-netwerk of van buiten.

 

De resultaten daarvan worden besproken tijdens netwerkbijeenkomsten (soms samen met andere netwerken) en krijgen (indien openbaar) een plekje op onze site, in onze nieuwsbrief, in een gezamenlijk statement en/of in een Bouwstenen-publicatie. 

 

Zo komen we stap voor stap vooruit, als een lerend netwerk; dicht bij de praktijk en met het oog op morgen. 

 

Thema en activiteiten

Het jaar 2019 staat in het teken van de zoektocht naar meer passender voorzieningen, aansluitend bij de vraagstukken van deze tijd en met meer zicht op het maatschappelijk rendement van het vastgoed. De bijeenkomsten zijn gepland op:

 

 

 

Meedoen?

Partners van Bouwstenen kunnen gratis deelnemen (eerste netwerk) of voor € 500,- (bij meerdere netwerken). Overige deelnemers betalen € 750,- per jaar. Dit bedrag is excl. BTW en inclusief de bijeenkomsten en het werk voor en achter de schermen.

U kunt zich hier aanmelden als partner en hier voor het netwerk.

 

 

 


Organisatie en informatie

Rollen in het vastgoedmanagement

Het netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door een inhoudelijk begeleider (vacant). De organisatie is in handen van Inge Bommezijn van Bouwstenen en Ingrid de Moel zorgt voor de inhoudelijke verbinding voor en achter de schermen. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kunt u bij hen terecht. 

 

Inhoudelijk begeleider

       (vacant)

 

 

 Inge Bommezijn

Ingrid de Moel

 

033 - 258 4337

06 - 5231 0845

 

Meer informatie

  • De Beleidsrol uit de publicatie 'Rollen in het vastgoedmanagement' (2017)
  • Reisgids maatschappelijke voorzieningen (2013) en andere publicaties 

Snel naar

Partner worden?

Banner enquete scholen en gemeenten

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner