Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Voor in de agenda

Reserveer alvast in uw agenda; De jaarbijeenkomst van Bouwstenen op 28 november 2019 in het Gooiland theater in Hilversum.

 

Het duurt nog even voor het zover is, maar tegen die tijd hebben we weer veel nieuws te melden, waaronder de resultaten van het gezamenlijk ontwikkelwerk. Daar wordt in Bouwstenen-verband aan gewerkt door gemeenten, scholen, corporaties en andere lokale, regionale en landelijke partijen actief in het maatschappelijk vastgoed.

Brede agenda verbinding

De jaarbijeenkomst 2019 vindt plaats in het Gooiland theater in Hilversum (tip van één van onze partners). Er is plek voor ruim 750 gasten; dus groot genoeg om met alle maatschappelijk vastgoedsectoren kennis uit te wisselen en te kijken waar we samen kunnen optrekken. Want dat is waar we voor staan; vinden, verbinden en (samen beter) vooruit komen in het maatschappelijk vastgoed.

Werk in uitvoering

Het programma wordt komende maanden samen met onze partners inhoudelijk opgeladen. Ook u kunt hieraan bijdragen door partner te worden, kennis uit te wisselen en mee te doen met de verschillende ontwikkelactiviteiten. Samen komen we beter vooruit. 

 

 

Meedoen?

  • Noteer de datum vast in uw agenda
  • Word partner van Bouwstenen (als u dat nog niet bent)
  • Bel (033-2584337) of mail ons (post@bouwstenen.nl) als u vragen of wensen heeft.
 


Meer info


Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner